SAKI HIKARI A-Dealer !

Sakihikari kopen? de scherpste prijs en de beste aanbieding via sakihikari.nl

Saki Hikari Deep red

Saki Hikari Deep Red

Extreem kleurbevorderend voer, geeft unieke donkere kleuring van de rode patronen (Hiban), om Grand Champion Koi's te realiseren.

KENMERKEN
1.Bevat een preciese hoeveelheid van geselecteerd, zuiver gekweekt, spirulina wat van nature geconcentreerde carotenoïde bevat. Om uw koi sneller diepere kleuren te laten ontwikkelen, terwijl het de kans op verkleuring van de Shiroji (de witte huid van de koi) verminderd.
2.Inclusief Hikari-Germ ™, een in de natuur voorkomend, levend micro-organisme wat zorgt voor een optimale darmwerking en uiterst efficiënte spijsvertering.
3.Hikari-Germ™ werkt uitermate effectief in de darm en maakt gebruik van de voedingsstoffen die slechte bacteriën nodig hebben om te overleven. Hierdoor verminderd de verspreiding van deze slechte bacteriën en ook het risico op ziektes of intecties neemt af.
4.De verhoogde darmwerking ondersteunt de spijsvertering waardoor er minder afvalstoffen ontstaan. Daarnaast blijft Hikari-Germ™ actief in de uitwerpselen door deze te ontbinden, wat zorgt voor een betere waterkwaliteit en minder vijveronderhoud.

VOEREN
Voor de beste resultaten met Saki-Hikari® Deep Red™ dient men te voeren bij een watertemperatuur wat constant boven de 20°C is. Dit voer biedt een extreem kleurversterkend effect en is bedoelt als een aanvullend voer. In vergelijking met Saki-Hikari® Color Enhancing geven twee delen Saki-Hikari® Balance gemixt met één deel Deep Red™ hetzelfde resultaat (getest in het Hikari Aquatic Lab). Een hogere dosis van Deep Red™ zal een agressievere kleurverbetering geven. Let op: Alleen maar Saki-Hikari® Deep Red™ voeren, kan verkleuring op de Shiroji (witte huid van de koi) veroorzaken.

ANALYSE

ruw eiwit         ruw vet         ruwe celstof      ruwe as           Fosfor          vocht

min. 45.0%    min. 5.0%    max. 2.0%        max. 15.0%   min. 1.2%  max. 10.0%

Om te bestellen druk hier.